Sjeverozapadna Istra tijekom cijele godine nudi širok izbor mogućnosti za odmor ispunjen doživljajima. Od proljetnih avantura na biciklu i posjeta poznatim istarskim vinarima, preko ljetnih aktivnosti na moru i kopnu, do jeseni i zime prožetih prekrasnim bojama prirode i toplom gostoljubivošću umaških restorana i konoba.
SAVUDRIJSKI SVJETIONIK

Uživajte u pogledu na elegantan Savudrijski svjetionik smješten na obali mora, na nekoliko koraka od kampa Lighthouse. Svjetionik je izgrađen 1818. godine pod pokroviteljstvom austrijskog cara Franje I. Još uvijek je aktivan i možete mu lako pristupiti izvana, ali nije otvoren za javnost.

Address: California
Added: 04.02.20
REKREACIJA UZ MORE

Savudrija je specifična po svojoj stjenovitoj obali isprepletenoj šljunčanim plažama, visećim čamcima uz obalu i spektakularnim panoramama koje za vrijeme dobre vidljivosti uključuju i vrhove Alpa u daljini. Uz takav ambijent preporučujemo vam romantične šetnje uz more, jutarnji jogging ili izlete biciklom i piknik u prirodi. Biciklističke staze su označene i mogu vas odvesti do skrivenih dragulja Istre.

Address: California
Added: 04.02.20
DEGUSTACIJE VINA I MASLINOVOG ULJA

Sigurno znate da se Istra neslućenom brzinom probila na kartu poznatih vinskih regija, a magazin Flos Olei proglasio ju je najboljom regijom maslinovog ulja na svijetu. Ako ste istinski gurman, ne smijete propustiti kušanje ovih dragocjenih kapljica kod poznatih vinara i maslinara u blizini. 

Address: California
Added: 04.02.20
AKTIVNOSTI NA MORU

S ugodnom temperaturom i stalnim vjetrovima, more oko Savudrijskog rta idealno je za jedrenje na dasci, ronjenje i adrenalinske sportove. S jedne strane rta očekuju vas mirnije vode dok je otvoreno more u vrijeme tramontane idealno za profesionalne daskaše. 

Address: California
Added: 04.02.20
IZLETI

Mini kamp Lighthouse savršena je baza za istraživanje bajkovitih srednjovjekovnih gradića na brdašcima u unutrašnjosti Istre i slikovitih gradova na obali. Isplanirajte izlet u vlastitom aranžmanu ili rezervirajte nešto po svom ukusu u nekoj od specijaliziranih turističkih agencija.

Address: California
Added: 04.02.20
DOGAĐANJA U SJEVEROZAPADNOJ ISTRI

Sjeverozapadna Istra tijekom cijele godine nudi raznolika sportska, kulturna, zabavna i gastronomska događanja. Ovo su neka koja trebate doživjeti!

Address: California
Added: 04.02.20